Shakkileirejä, lautapelileiri sekä Minecraft leiri kesällä

Kaikille tarkoitettu tiedotealue, mm. kutsut

Shakkileirejä, lautapelileiri sekä Minecraft leiri kesällä

UNREAD_POSTKirjoittaja sauli.tiitta » Ti Maalis 07, 2017 8:54 pm

Hei! Yhdessä viestiketjussa oli linkki pitämiini leireihin kesällä 2017. Nyt on yhteensä noin 70 lasta ilmoittautunut leireille, vkoille 25, 26, 30 ja 32 on vielä vapaita paikkoja jäljellä. Tervetuloa! Alla on leirien tilanne tänään 7.3.

Terv. Sauli

Lapsille shakkileirejä, lautapelileiri sekä Minecraft leiri kesällä 2017

Nyt jo kymmenentenä vuotena peräkkäin pidän kesäaikaan shakkileirejä sekä kahtena vuotena lautapelileirejä.
Viime kesänä pidin neljä shakkileiriä ja yhden lautapelileirin kotonani Kaupunginkalliossa, ja yhteensä näillä
leireillä oli noin 85 lasta. Leireillä oli osallistujia 1-7 luokilta. Leirillä on mm. käytössä isot puistoshakkinappulat,
joilla pelataan 4 m * 4 m laudalla.

Paikka: Sauli Tiitan perheen kodin terassi, jossa tapahtuu shakin opetus, pelaaminen sekä ruokailu. Asumme Espoon Kaupunginkalliossa.
Tämä talo on omakotitalo isohkolla pihalla (n. 1000 neliötä). Terassilla pystyy olemaan sateisellakin säällä, mikäli lämpötila on kovin alhainen voidaan olla myös sisällä. Saimme perheeseen pienen leikkisän Cairnin terrierin pennun marraskuussa 2015. Tämän takia leiri ei varmaan soveltune koira-allergikoille vaikka enimmäkseen olemme ulkona.

Ajankohdat ovat (minimimäärä kahdeksan lasta, maksimimäärä 20 lasta, suluissa 7.3. tilanne):

vko 23: 5.-8.6. ma-TO Shakkileirivko (20 ilmoittautunutta, täynnä)
vko 24: 12-16.6. ma-pe Shakkileirivko (20 ilmoittautunutta, täynnä)
vko 25: 19.6.-22.6. ma-to Shakkileirivko avattu kaikenikäisille lapsille ( 3 ilmoittautunutta, TILAA on)
vko 26: 26.6-30.6. ma-pe LAUTAPELILEIRIVIIKKO, (shakin lisäksi pelataan muita lautapelejä, 10 ilmoittautunutta, Tilaa on)
vko 30: 24.7.-28.7. ma-pe MINECRAFTVIIKKO, (MINECRAFT teemaista tekemistä kuten pelaamista ja rakentelua, sekä erilaisia lautapelejä voidaan myös pelata, 8 ilmoittautunutta, TILAA on)
vko 32: 7- 9.8. ma-ke Kolmen päivän Shakkileiri (8 ilmoittautunutta, TILAA on)

Pyydän viidenpäivän leiristä 125 euroa / lapsi ja neljän päivän leiristä 105 euroa / lapsi sekä kolmen päivän leiristä 85 euroa.
Perheen mahdollinen toinen lapsi maksaa 25 euroa vähemmän kuin ensimmäinen. Hintaan sisältyy leirillä syötävä lounas (suht normaalia kotiruokaa), pieni jälkiruoka, pieni välipala ja suht rajaton määrä mehua ja toki vettä. Erikoisruokavaliotoiveita pyritään toteuttamaan,
kesällä 2016 tein mm. kasvisruokia sekä gluteenittomia ruokia.

Leirit ovat päivittäin klo 9:00-15:30. Shakkileirillä opetellaan shakkia, pelataan shakkia toisten kanssa. Lautapelileirillä pelataan erilaisia lautapelejä sekä joitakin korttipelejä. Sen lisäksi pelataan jalkapalloa Jalavapuiston koulun vieressä olevalla hiekkakentällä (matkaa kentälle on n. 900 metriä).
Myös muut aktiviteetit voivat olla mahdollisia. Shakkiopetuksien teema on vielä auki.

Tyttöjä oli viime vuonna turhan vähän leireillä. Voin tarvittaessa kertoa mille leiriviikoille on tulossa tyttöjä; olisi kiva saada isokin rypäs tyttöjä jollekin leiriviikolle. Minulla on tällä hetkellä noin 30 tyttöä eri koulukerhoissani viikoittain.

Leirille pääsee myös busseilla 31, 42, 46, 154 sekä 156 ("Kalliorinne"-pysäkki), josta on noin 900 metrin kävely leirille. Sen lisäksi bussi 19 melkein yhtä lähelle.

Otan alustavia ilmoittautumisia vastaan. Tunnetusti etenkin kesäkuun kaksi ensimmäistä leiriviikkoa menevät nopeasti täyteen!
Sitovaksi ilmoittautuminen tulee kalenterikuukausi ennen leirin alkua, jonka jälkeen pyydän 25 euroa mikäli osallistuminen peruuntuisi.
Pyrin heti varmistamaan kyseisen viikon toteutumisen kun saan vähintään kahdeksan lapsen ilmoittautumisen kyseiselle viikolle.
Minun puolestani voi tulla kesän aikana useammallekin kuin yhdelle leiriviikolle.

Kesää odottavin terveisin, Sauli Tiitta sauli.tiitta(miukumauku)shakkiopetus.net (eli korvaa (miukumauku)@-merkillä,
Avatar
sauli.tiitta
 
Viestit: 478
Liittynyt: La Heinä 10, 2010 11:35 am

Re: Shakkileirejä, lautapelileiri sekä Minecraft leiri kesäl

UNREAD_POSTKirjoittaja sauli.tiitta » To Touko 18, 2017 9:42 pm

Nyt on tullut muutamia peruutuksia kesäleiriviikoille 23 ja 24 ja täten voi kysyä myös paikkoja näille viikoille niin kuin kesän muillekin viikoille. Kaikki leirit toteutuvat, päivitetyt osallistujamäärät löydät www.shakkiopetus.net sivulta
Terv. Sauli
Avatar
sauli.tiitta
 
Viestit: 478
Liittynyt: La Heinä 10, 2010 11:35 am


Paluu Kutsut ja muut tiedotteet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 50 vierailijaa