HSL:n uusi hallitus ja vastuualueet

Kaikille tarkoitettu tiedotealue, mm. kutsut

HSL:n uusi hallitus ja vastuualueet

UNREAD_POSTKirjoittaja Shakkiareena-HSL » La Maalis 28, 2015 1:34 pm

Helsingin Shakkiliitto ry:n uusi hallitus on järjestäytymiskokouksessaan mm. päättänyt vastuualueensa. Tässä niistä hiukan, samoin henkilökohtaisia tietoja.

Juha Sundelin on vuosikokouksen valitsema uusi puheenjohtaja. Hän on eläkkeellä oleva kaupallinen johtaja, syntynyt 1949. Hän asuu Helsingin Niemenmäessä. Shakillisena luottamustoimena HSL:n lisäksi Itä-Helsingin Shakkikerhon puheenjohtajuus. Muita harrastuksia ovat golf ja mökkeily Saimaalla.
Motto: Minut on valittu tuomaan tähän tehtävään johtajuutta.

Varapuheenjohtaja on shakinopettaja Sauli Tiitta (1973). Hänen vastuullaan ovat nuorisotoiminta ja tiedotus. Hän asuu Espoon Kaupunginkalliossa. Hän on Matinkylän Shakkikerhon puheenjohtaja. Harrastukset shakki, lenkkeily ja musiikin kuuntelu.
Motto: Ei tasapeliä!:-)

Kalustonhoitaja ja shakki-isäntä on atk-insinööri Petteri Paronen (1964). Hän asuu Vantaan Korsossa. Hän on mm. SSL:n hallituksen jäsen. Harrastuksena on nettipokeri.
Motto: Per Aspera Ad Astra.

Shakkitoimitsija Kimmo Telenius (1959) jatkaa HSL:n hallituksen sihteerinä, toimien myös Käpylän Shakkikerhon sihteerinä. Asuu Helsingin Pajamäessä. Muut harrastukset raviurheilu, biljardi ja Huuhkajat.

HSL:n taloudenhoitajana jatkaa Erityisalojen Toimihenkilöliitto ERTOn talous- ja henkilöstöpäällikkö Teemu Miettinen (1972). Hän asuu Helsingin Munkkiniemessä.

Petri Saharinen, mm SSL:n hallituksen varapuheenjohtaja ja Shakkikustannuksen hallituksen puheenjohtaja on HSL:n hallituksen "harmaa eminenssi", syntynyt 1944. Hän asuu Helsingin Viikissä.

IT-ammattilainen ja kansainvälinen tuomari Harri Hytönen (1960) on SSL:n tuomaritoimikunnan puheenjohtaja sekä Itä-Helsingin Shakkikerhon varapuheenjohtaja. Hän asuu Helsingin Kalliossa.

HSL/TP
Shakkiareena-HSL
 
Viestit: 182
Liittynyt: Pe Maalis 27, 2015 8:53 pm

Paluu Kutsut ja muut tiedotteet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: leidikki ja 78 vierailijaa