Shakkiaiheinen romaani

Yksityishenkilöiden väliseen kaupankäyntiin

Shakkiaiheinen romaani

UNREAD_POSTKirjoittaja Tapani M » Ma Heinä 25, 2016 9:03 am

Hei!

Joensuulaisen Alia Dannenberg on julkaissut esikoisromaaninsa Kuningatargambiitti. Kuten nimestä voi päätellä, myös shakki on romaanissa isossa osassa. Kirjaan voi käydä tutustumassa Joensuun shakkikerhon sivuilla, josta sitä on myös mahdollista tilata. Alla olevia linkkejä/osoitteita voi käyttää.

http://www.shakki.net/kerhot/JoeSK/

http://www.shakki.net/kerhot/JoeSK/kuni ... biitti.pdf

t. Tapani Mustonen
Tapani M
 
Viestit: 4
Liittynyt: La Heinä 11, 2015 2:00 pm

Re: Shakkiaiheinen romaani

UNREAD_POSTKirjoittaja Alia » Su Heinä 31, 2016 3:29 pm

Hei,

Minulta on tiedusteltu mahdollisuutta ostaa Kuningatargambiitti-romaaniani joukkuepikashakkiturnauksessa ensi viikonloppuna (6.-7.8.). Se onnistuu, ja käteisellä voi maksaa, hinta 32 euroa. Pelaan JoeSK 3 -joukkueessa, minkä perusteella minut voinee paikantaa molempina päivinä. Nopeat syövät hitaat, joten jos haluat varmistaa, että minulla on kirja mukanani juuri sinulle, voit tehdä ennakkovarauksen perjantaihin mennessä osoitteeseen alia.dannenberg@lukema.eu.

Lisätietoa kirjastani (muun muassa Karjalaisessa ilmestynyt kirja-arvostelu) löytyy nettisivulta http://www.dannenberg.fi/alia/kuningatargambiitti

- Alia
Alia
 
Viestit: 2
Liittynyt: Su Touko 08, 2016 10:32 pm

La 15.10. kirjoja myynnissä Shakkiareenalla

UNREAD_POSTKirjoittaja Alia » Ma Loka 10, 2016 2:41 pm

Olen tulossa Helsinkiin lauantaina 15.10. Shakkiliiton yhdenvertaisuustyöryhmän kokoukseen Shakkiareenalle. Tuolloin Shakkiareenalla järjestetään myös Lauttasaaren Shakkikerhon viikonlopputurnaus, eli lauantaina turnauksen yhteydessä minulta on mahdollista ostaa kirjaa. Jos haluat varmistaa kirjan saamisen, se kannattaa varata ennakkoon osoitteesta alia.dannenberg@lukema.eu.
Alia
 
Viestit: 2
Liittynyt: Su Touko 08, 2016 10:32 pm


Paluu Ostan ja myyn

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 11 vierailijaa