Shakkiliiton hallituksessa 23.4. käsiteltyä

Shakki Suomessa ja maailmalla

Shakkiliiton hallituksessa 23.4. käsiteltyä

UNREAD_POSTKirjoittaja Lauri Kangas » Su Huhti 23, 2017 1:29 pm

Terve,

Kerhojen kokous vielä jatkuu, ja videostreamista voinee seurata sen kulkua. Tässä kuitenkin lyhyt koonnos, mitä käsittelimme hallituksen aamun "pikakokouksessa" klo 10-12:
  • Päätettiin palkata liitolle määräaikainen toimistosihteeri, jonka toimenkuva on määritelty Teemu Miettisen ja Marko Tauriaisen johdolla.
  • Tiedotusassistentin työsuhdetta päätettiin jatkaa kuudella kuukaudella 31.10.2017 asti.
  • Hyväksyttiin uusi vuokrasopimus Shakkiareenalle, jossa SSL siirtyy shakin päävuokralaiseksi suoraan Suomen Bridgeareena Oy:n vuokralaiseksi.
  • Käsiteltiin yleisen sarjan SM-kisojen periaatteita. Todettiin, että henkilökohtainen yleinen SM, henkilökohtainen nopean shakin SM, seurajoukkueiden nopean shakin SM sekä henkilökohtainen pikashakin SM järjestetään jatkossa JSM-kauden ulkopuolella (kesätauon aikana) siten, että kuukauden aikana näistä järjestettäisiin vain yksi kilpailu.
  • Lisäksi todettiin, että jatkossa seurajoukkueiden nopean shakin SM-kilpailut järjestetään 4+1 pelaajan joukkueilla.
  • Keskusteltiin Suomi 100 -veljeskansaottelun tilannetta. Tähän liittyen on jätetty erityisavustusanomus OKM:lle. Ottelu on tarkoitus järjestää Suomen, Viron, Unkarin ja Venäjän suomalais-ugrilaisten kansojen välillä Ellivuoressa 24.–26.11.2017.

t. Lauri
SSL vpj
Lauri Kangas
 
Viestit: 137
Liittynyt: Ti Heinä 27, 2010 12:01 pm

Paluu Yleinen keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 95 vierailijaa